Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

sværet med matematik

hej børne telefonen

jeg er bange for matematik

når min lærer spørger om at jeg vil op til tavlen

så siger nej

for jeg er bange for om jeg kvajer mig

hvad skal jeg gøre

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

Står selv i præcis det samme og har angst og autisme, matematik er det der gør min dag dårlig, for kunne ikke finde ud af det. Snakkede med min mor og hun sagde at en mentor kunne hjælpe, en mentor er en der kommer i dit hus 1 gang om ugen og hjælper dig med det fag du har svært ved. Min mentor har hjulpet rigtig meget med min angst for matematik og du skal slet ikke være bange selv om det er rigtigt svært. Men en mentor kan hjælpe rigtig meget
Hilsen den 12 årige pige

  • Pigen, Pige, 12 år

Hej anonyme ven.
Ved du hvad… Jeg har haft det på præcis samme måde. Nu kender jeg ikke din konkrete situation og niveau, men umiddelbart lyder det som om, at du har svært ved faget. Det der hjalp mig var at sidde cirka en halv til en time hver dag og kigge på det emne vi havde om og øve på det så jeg var foran. Dog skal du ikke stresse da du kun er 9 år.
Knus to hjælpsomme piger.

  • Anonym, 15 år

Måske skal du fortælle din lære om hvordan at du har det eller snakke med dine forældre hvor du evt kunne øve dig foran dem eller f.eks bamser
Og det er HELT OKAY ikke at være god til matematik
Det hele skal nok gå
Kender du fidget toys?
Hvis du har sådan et så kunne du (hvis du får mod på det) stå/sidde med sådan et når du taler men ikke pop it det larmer (selvom at de er sjove)
Jeg håber at det hjalp
Held og lykke ☺ 🐏🐭❤️🐧🦘🍌🍍🍓🍇

  • TRO PÅ DIG SELV SØDE, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat