Brev

Sugemærke

Hej,

i min klasse giver vi tit hinanden sugemærker

og en hvor jeg sov i timen

var der en dreng

der havde givet mig et tydeligt blåt sugemærke på halsen

men er det farligt og hvornår er det væk

for vil ikke have mine forældre opdager det

men ind til vidre har jeg brugt maget makeup

Kh. mig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære piger på 13, det er ikke farligt at have et suge mærke selvom det er blåt eller noget, sådan ser det bare uden intet farligt i det

  • Pige, Pige, 15 år

Hej søde.
Du skal slet ikke være bekymret. Det er slet ikke farligt at have et sugemærke. Min kæreste gav mig et for nogle dage siden, og det forsvandt 2-3 dage efter. Så det skal nok gå væk efter lidt tid.

  • Anonym, Pige, 14 år

Et sugemærke er en blodansamling under huden. Blodansamlingen kommer hvis man bliver suget hårdt på, eller slået hårdt. Det der sker er, at I det område hvor man bliver suget, der ødelægger man blodkarrene, det er det samme der sker med et blåt mærke. Det er ikke farligt, og ligesom med et blåt mærke, så vil sugemærket forsvinde efter en uge cirka 🙂

  • E, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat