Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stresset over skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er en meget kendt problematik og jeg selv er benhård. Jeg skelner skarpt mellem gode venner og gode projektkammerater. Jeg har også veninder jeg ALDRIG ville være sammen i projekt fordi de ikke er dygtige og flittige nok. Der vender jeg mig til de andre dygtige, og sådan er der flere i klassen der har det. Vi må selv lave par/grupper og der vælger jeg altid nogen der også har ambitioner. Det gælder jo om at præstere i skolen, det er derfor man går der. Så kan man være venner i fritiden. Hvis det er muligt synes jeg du skal snakke med din lærer og bede om en anden partner med begrundelsen at hun ikke laver noget. Er det ikke muligt må du jo tage det på dig, men sørge for næste gang at få en bedre partner.

  • Johanne I, Pige, 15 år

har prøvet det.
lav det selv så og be hende om at lave det ellers må hun selv lave det. i kan dele det op også kan i begge lave de ting i har fået tildelt.

  • Pusle, Pige, 14 år

Har prøvet det… Ikke sjovt.
Få hende til at lave små opgaver, så hun også føler hun laver noget. Måske en opgave med noget kreativt, , da kreativ opgaver er lidt sjovere. Imens kan du lave noget andet i opgaven.
Held og lykke ❤️

  • .., Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat