Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

St gå i bad i idræt

Jeg synes at det er meget irriterende at det voksne siger st man skal gø i bad efter idræt

jeg synes selv det er meget over skriden at tage toget af foran andre mennesker

og får helt undt i maven dagen før vi har idræt

og hvad bare ikk hvad jeg skal gøre

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes, du burde snakke om det med din idrætslærer. Jeg er sikker på, at de vil kunne forstå, at det er grænseoverskridende. Min veninde skiftede altid alene ude på badeværelset, fordi hun havde fået lov. Måske kan du få lov til det samme. Hvis ikke, synes jeg at plan B kunne være at tage en snak med dine forældre om det.

  • Personen uden personlighed, Pige, 16 år

Har det på samme måde. Du kan jo snakke med din lære om hvordan du føler. Men hvis din lære ikke forstår dig eller at du ikke tør at fortælle din lære om det, så kan du også bare lade være med at gå i bad. altså det plejer jeg at gøre. Det er i sidste ende ens mentale helbred der vægter højere end ens skoles regler.

  • ..., Pige, 14 år

Jeg ved ikke rigtigt. Det var også et chok for mig da skolen forlangte vi skulle bade efter idræt når vi ikke havde idræt i de to sidste timer som vi altid havde haft. Jeg hadede det også i starten men nu er jeg faktisk blevet taknemlig for det. for ellers tror jeg aldrig jeg havde lært at være nøgen med andre. Det har jeg nu. Og alle får jo brug for at være ku være nøgen med andre senere i livet og så synes enlig det er okay at skolen forlanger det.

  • Mie, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat