Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sociale problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Stik drengene et kompliment, ligemeget hvor meget vi leger mandfolk. Kan vi ikke lave om på at vi elsker det. Generelt prøv bare at være sød. Så skal de nok selv blive interesserede og begynde at opsøgedig. Bare et lille tip. Held og lykke med det. Mvh den gode drenge ven💜💜💜

  • Den gode drenge ven, Dreng, 16 år

Øv dig. Du får intet ud af at lade vær’. For at være ærlig er det ikke din musikken til fester der er vigtig. At det er fordi du ikke kan lide musiksmagen, lyder lidt som en undskyldning. Hvis du ikke har lyst til at feste er det hele fair. Og man behøver ikke at drikke til fester. At du aldrig har prøvet at kysse med nogen eller at have sex, er heller ikke så vigtigt – og endnu mindre som kvinde.

Det vil nok tage lidt tid for dig at snakke uden facade. Selv har jeg svært ved det, og taler generelt med facade når det ikke er mennesker jeg ikke er mega tætte med. Men igen øv dig.

Jeg kunne forestille mig du er god i skolen – hvis ikke så bare forestil dig noget andet du er god til. Tænk på hvor langt du er noget fra 0. klasse, der er du fordi du aktivt og dagligt har fokuseret på det. Bare forestil dig hvor gode sociale kompetencer du vil få hvis du bare fokusere på det. Det ER altså noget man kan lærer, og arbejde aktivt på.

Det er grænseoverskridende og sikkert ude af din comfort zone, men sandheden er, man lære kun udenfor sin comfort zone. Ligesom du ikke vil lære noget af at sidde og regne plus og minus stykker ud.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat