Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skriftlige eksamener

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15,
Jeg kan kun svare på et af dine smørgesmål desværre. Huskeregler for komma før ,fordi før ,men før hv ord fx ,hvor ,hvordan sæt komma før ,der og ,som set et komma før ,at. Sæt også komma hvis der er flere ord I en sætning fx husk, at købe fisk,salt,tomat og agurk.
Ellers kan jeg ikke lige flere da jeg kun går I 4 klasse😊kh *****

  • Du er dig!, Pige, 10 år

Hej!

Da jeg gik i de mindre klasser var mit engelsk ogs ekstremt dårligt. Så jeg startede hos mentor Danmark! Det fungerede virkelig godt, og kan kun anbefale det!
Jeg bruger ikke rigtig kommareglerne udover “men-reglen”. Jeg forestiller mig altid sætningerne i mit hoved, når jeg skriver. Ville der fx være pause når man siger det i virkeligheden? det er sådan jeg sætter mine kommaer:)

Hilsen den skoleglade pige:)

  • Becca, Pige, 15 år

Engelsk YouTube har lært mig alt engelsk jeg kan i dag, så jeg ved at det virker👍

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat