Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skolestart

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis dine “venner” holder dig udenfor er det tydeligvis ikke nogle rigtige venner. Prøv på at finde nogle nye venner på Roblox/Moviestarplanet, det var der jeg fandt mine rigtige venner.

  • Anonym, M1 Abrams, 18 år

Hej pige på 13.
Jeg kender selv følelsen af at blive holdt udenfor, og det er ikke fedt. Jeg har også erfaret at dem, som holder dig udenfor oftest er dem, som tynger dit humør ned. Du skal gøre det, som du er mest tryg ved, og så synes jeg, at du skal tænke over, hvorfor du stadig er veninder med dem, som holder dig udenfor. Jeg kender jo ikke din præcise situation, men jeg ville nok prøve at blive tættere med hende den anden fra din klasse.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej med dig.

Jeg står nærmest i den samme situation som dig og jeg kan virkelig godt forstå det kan være svært. Men jeg synes helt klart du skal blive ved at være sammen med hende den ene. Din vennegruppe lyder ikke særlig god at være i.

Og ligesom hende pigen på 15 skrev, så synes jeg også du skal prøve at være sammen med hende den ene piges veninder.

Held og lykke til dig <33
Håber det bedste for dig

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat