Brev

Ingen kan lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Det lyder virkelig træls, og desværre er det et problem mange har. Jeg vil nok sige du skal snakke med din mor og/ eller far. De kan måske hjælpe dig, og hvis det gør helt galt vil jeg måske anbefale at skifte skole.

Vh Pige 13 år

  • Pige :), Pige, 13 år

jeg har også haft det på samme måde men dog ikke skiftet skole men jeg er glad for at jeg har venner i en anden klasse. men alle hader også mig og hvis jeg bare laver en ting forkert hader alle mig, jeg mener næsten alle

Vh en PIge på 13

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej
Hvis jeg var dig ville jeg sige det til mine forældre. Kan jo se du har snakket med din lærer og det ikke hjalp, derfor vil jeg mene den sidste løsning er vel at du snakker med dine forældre om det, og i sammen tager kontakt til skolen.

  • Mille, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Chat
Chat