Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift

Hej jeg er en pige på 12 som går i 6. Klasse, jeg har et par venninder i skolen.

 

Jeg har haft det dårligt i min klasse i op til 3 år. Men jeg syntes ikke rigtig at mine venninder holder af mig.

Nu har jeg endelig fået min mor til at forstå hvor vigtigt det er for mig at skifte skole.

 

Hun har lovet at hun skal gøre alt hvad hun kan, så jeg kunne godt bruge lidt hjælp til hvis i har prøvet at skifte skole, om i har lidt erfaringer der kan hjælpe mig.

 

Jeg har bare brug for nogle venninder som der holder af mig jeg har virkelig følt mig meget udenfor. Jeg håber i forstår.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes det er godt du beslutter dig for at skifte skole selvom det kan være skræmmende jeg overvejede også selv at skifte men jeg blev for Bange og blev og så foreslog jeg til læren om vi ikke skulle prøve at ryste årgangen sammen så nu har jeg venner for de andre klasser men altså der er startet en masse nye på vores årgang så mit råd er hvis man er ny skal du bare give det tid og prøve at snakke med klassen men ikke prøve for hårdt for så kan dem i klassen blive lidt skræmt
Der startede en i vores klasse og i den første måned følte vi han ikke ville passe ind men efter noget tid lærte vi ham at kender og nu elsker hele min klasse ham

  • Pigen som har fra klassens vinkel, 14 år

Hej 🙂
Jeg er en pige på 12 ( snart 13 ) og jeg går også i 6 klasse 😀
Jeg forstår dit problem siden jeg selv har haft samme problem her i år.
Jeg valgte at skifte skole og jeg har haft det meget bedre lige siden 😉
Jeg startede for 2 måneder siden og jeg har allerede fået massere af nye venner.
Bare fordi man skifter skole betyder ikke at man mister kontakten længere. Fx jeg skal møde min gamle klasse igen her om et par dage. Jeg holder stadig kontakten med alle mine venner og det går super-duper 😀
Mange knus fra pige der gerne vil hjælpe 😉

  • Anonymous, 12 år

Hej med dig. Først og fremmest vil jeg gerne sige at jeg er 15 år, og har det på fuldstændig samme måde som dig. Jeg kan godt forstå gu gerne vil skifte skole, det er heller ikke rart at gå på en skole hvor man ikke har det godt. Har du prøvet at snakke med din lærer om det:?

  • Pige 15 år., 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat