Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skoleskift

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Er det for lidt siden du skiftede skole? For jeg syntes at du skal prøve først at spørge en person (en lærer eller pedago) om de gider hjælpe og så tage en laaaaaaang snak med dine forældre sammen med denne voksen så de forstår det

  • Fluen, 11 år

Kender det godt, og jeg må IKKE skifte skole før efter 9. klasse. Og det er sååå irriterende.. Men ja, du kan jo prøve at snakke med din klasselærer selvom du måske ikke kan lide ham/hende, tror jeg stadig gerne de vil hjælpe dig. Så kan I tage en snak i klassen om hvad du føler, måske hjælper det. Men hvis ikke så prøv at tale med andre på din skole som f.eks. Dem som går i parrallelklassen (Hvis i har sådan noget) eller nogen der går i en klasse over dig, eller nogen der går i en klasse under dig. Og hvis det heller ikke intereserre dig så meget kan du også prøve at snakke med nogen andre fra din klasse, og spørge ind til dem og virke lidt gladere så kan det måske være du får en god ven:)

  • Anonymous, 14 år

hejsa
jeg kan godt forstå dit problem. tinger du skal tag fat i dine forældre og sige at du ikke har løst til at være i klasse mere fordi jeg ikke har det så godt med de andre og læren

  • Esen10, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat