Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skoleskift

hej jeg er en pige på 12 år

og jeg skal snart skifte skole

skolelederen har sagt at det er en rigtig sød klasse,

men det sagde skolelederen

på den skole jeg går på nu også

ps har det rigtig dårligt på den skole jeg går på nu

hvad havede i gjordt?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej!

Jeg ville nok havde snakket med mine forældre om det. Man skal ikke have det dårligt med at gå i skole. Jeg forstår dig godt. Jeg havde det samme problem. Jeg fandt en løsning som dsv ikke alle kan få. Så jeg går efter det, du har bedste chancer med 🙂

Snak med dine forældre. Dine forældre er garanteret søde mennesker der vil dig det bedste. Derfor hvis du snakker med dem om det her bliver de ikke sure. Hvis du ikke kan snakke med dine forældre. Så syntes jeg du skal snakke med dine lærere eller Skolelederen om det. De har pligt til at hjælpe dig. Men det ville være bedst at snakke med dine forældre syntes jeg.

Jeg håber du finder en god løsning.

Hvis du gerne vil vide hvad jeg gjorder kan du læse det her.

Det startet med at jeg skulle skifte klasse.
Jeg havde været i den samme klasse i mange år. (8 år)
I starten var det hårdt, det er det for alle, men… Mit blev ikke bedre. SÅ, Jeg begyndte at snakke med mine lærere, mine forældre og faktisk også skolelederen og kontoret. Og forklaret dem hvor meget det fyldte i fritiden. Jeg havde svært ved at sove godt, Så jeg havde meget lidt overskud, og det ødelagde mit humør, derfor begrænset jeg nogle gange om jeg tog afsted eller ej. Jeg vil dog ikke anbefale at du “pjækker” Skolen er til for at klargøre dig og hjælpe dig videre. Men det er absolut ikke meningen at det skal forstyrre dig i fritiden (andet en lektier)
Efter næsten 6 måneder, lykkedes det mig at komme tilbage til min gamle klasse fordi jeg snakket om det med folk, og ikke gik med det i hovedet.

Såå ja. Det betyder mere en man tror at man kommer ud med sådanne tanker.

Vh en dreng der kender det

  • En person, Dreng, 15 år

Jeg synes du skal prøve det, og det er helt ok at være nervøs/bange. Hvis det er en ligeså træls klasse må du snakke om det.❤Et råd er ikke st tage sårende på forskud. Held og lykke jeg tror på dig.❤❤vh Milkshake

  • 🍓Milkshake, Pige, 12 år

Hej pige på 12 er også lige skiftet skole fra den skole jeg havde gået på i over 7 år og vat også meget bange men bare spring ud i det og husk og fortæl dine forældre eller lærene på skolen hvis du bliver drillet så de kan stoppe det inden det bliver til mobning, ved godt det kan være svært men håber det hjælper mvh. Pige på 13 år

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat