Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tag det roglit, der er altid mugligheder som hf enkeltfag. Men selvom du ikke er specielt god, så prøv på et tidspunkt at hive fat i din lære, og sig til ham/hende at du har ret svært ved det. Jeg er sikker på at din lære vil respektere dit behov, det er ikke så vigtigt hvor god du er, der er jo altid hjælp at hente også hos dine forældre eller hos venner, vis læren ikke dur.

  • Anonym, Pige, 17 år

Engelsk kan man ikke lære i en bog ifølge mig man skal snakke det og se film det er en god metode

  • Anonym, 16 år

Hej Pige
Jeg har det på samme måde som dig. Jeg er elendig til matematik! (Og var engang til engelsk). Jeg har ikke rigtig nogle råde i forhold til matematik, men jeg har nogle til engelsk. Prøv at se noget engelsk yt eller film (med undertekster). Du kan også spille spil som Roblox eller Among Us. Så får du også trænet dit engelsk på en sjov og lærerig måde, da de fleste snakker engelsk.
Men du skal ikke være bange for ikke at komme ind på gymnasiet. Det lover jeg dig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat