Brev

Skolen

Hej,

jeg er en pige på 13 og er lige skiftet skole og føler mig ret ensom i klassen

jeg Kender ikke nogen

Hvad skal jeg gøre.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Prøv at snakke med nogen og sig hej til dem

  • Anonym, Pige, 12 år

Prøv at gå over til nogen lidt diskret og bare lyt til hvad de snakker om og så stil et spørgsmål hvis det altså lige gir menning i det sammenhæng

Håber det gav mening og håber det kunne hjælpe🙂🙃❤️
Held og lykke ☺

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg kender det selv og har nogen erfaringer med skoleskift. Jeg synes du skal gå hen til dem og prøve at deltage i deres sammentale. Du kan også prøve at gå hen til nogen få hvis du lige ser der er nogen som ikke er så mange. Du kan spørge lidt ind til dem og deres interesser og, så kan det være de kan lide de samme film, sport eller bare i har noget i har til fælles.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat