Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skolehjemsamtale

Hej
jeg er en dreng på 12 år.

Jeg har haft skolehjemsamtale idag (3 dec)
mine lærer sagde også nogle okay gode ting og nogen dårlige ting.

Jeg har fået vide jeg skal koncentrere mig bedre
men jeg har bare så svært ved Det
det kan jeg Jo ikke gøre for.

Min mor hun forstår ikke noget
Heller ikke min far.
Det er røv irriterende jeg har fået rigtig meget skældud
og nu sidder jeg inde på mit værelse og græder alt det jeg kan.

Hvordan skal jeg sige til min forældre
At jeg har det svært
det ved De måske godt

lige så snart jeg begynder og snak
siger min far og mor du er dårlig hold mund.

Hvad skal jeg gøre

Kh den grædende dreng.

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng!
Jeg syntes selv det er rigtig modigt at når du ikke tør snakke med din mor og far at du så tør at skrive herind! du skal vide at forældre altid vil være røv irreterne, men det lyder til det er mere end bare det. Men du skal vide at mange drenge ( tror jeg, det er ikke for at være ond hvis jeg tar fejl ) på din alder der for det samme at vide til skolehjem samtale, også piger.
Men hvis det er så slemt det med dine forældre så tal med nogle du kan læne dig op ad, foreksempel en andet familiemedlem eller en lærer.

håber at du kan bruge mit råd<3

hilsen en 11 årig pige

  • Karsten, Pige, 23 år

Kan godt forstå at det er svært at koncentrere sig i timerne, dengang jeg havde det svært med det talte jeg altid med en lærer om det og det hjalp

  • E, Pige, 12 år

Hej dreng jeg synes at du skal tage en snak med din lære om hvad du skal gøre Og jeg kender det jeg har haft det på samme måde for jeg har lavet rigtig mange dumme ting jeg har larmet og jeg har skulle lave nogen opgaver hvor jeg ikke har lavet en skid og mange andre ting så tag en snak med din lære og dine forældre om hvad man skal gøre. Og man gør mange dumme ting når man er omkring 12 år jeg gør det stadig væk nogen gange og jeg er 14 år det er en del af at være dreng man keder sig og man tænker hvad fanden skal jeg bruge det der lort til kan jeg ikke bare bruge en lommeregner det er 10 gange nemmre man så siger læren nej nu laver du de opgaver men så syntes man jo lige man skal se hvor langt man kan skyde med et viskelæder det er helt normalt lige meget hvad det er.men ellers tal med mor og far eller din lære så kan de måske skrive sammen og finde på noget alt skal nok gå tro mig.😉

  • Kaj hej med dig, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat