Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej.jeg syndes du skal sige om de ikke måske vil tage en slapper med at du skal være lommerenger.og sige til din ene ven du godt kan lide hende på venne måden og måske gå til psykolog det hjælper rigtg meget 🙂

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej, jeg kan relatere til dele af din situation så jeg prøver at hjælpe med dem.
Det første om at være irriteret når man kunne have gjordt det bedre er noget der sker ofte for mig, det som jeg syntes er bedst er at huske hvad man kunne have gjort bedre den gang og så bruge det næste gang.
I forhold til ikke at kunne følge med lektierne er der er par løsninger men det kommer også an på din situation, hvis det er fordi at du glemmer dem og skal pludselig lave lektierne dagen før er mit tip altid at lave lektier efter du kommer hjem, 20 minutter er nok til at få mig i gang men du skal skræddersy det efter dig selv og den tid du har til rådighed. Hvis det er fordi der er for mange lektier selvom at du laver dem hver dag kan jeg faktisk ikke hjælpe med så meget, du kan selvfølgelig sige til dine lærer at du måske har brug for ekstra tid fordi du har mange andre lektier og håbe at de har medlidenhed for dig men ellers vil jeg tro at du bliver van til det efter et stykke tid.
Håber jeg kunne hjælpe lidt.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat