Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole

Hej

 

jeg er en dreng på 13 år.
Mig og en af mine venner arbejder rigtig godt sammen i timerne,

og vi har nogle arbejdsetmakkere, og vores lære siger også at vi arbejder godt sammen,

men vi får ikke lov til at arbejde sammen

 

hvad skal jeg gøre

Tak får hjælpen på forhånden

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Snak med dine lærere, hvis du slet ikke arbejde godt med dem du skal arbejde med, og ikke får noget ud af det, er det også dine læreres job, at gøre noget ved det. Du kan også sige, at du arbejder rigtig med (hvem det er) og at du godt kunne tænkte dig at arbejde mere sammen med personen, og at I lavede mere arbejde hvor I selv havde mulighed for at vælge arbejdsmakkere.
Hilsen Anonym hjælper.

  • Anonym hjælper, 12 år

Hej Dreng på 13.

Jeg ved hvordan det er når man virkelig føler at man kan arbejde godt sammen med ens bedste venner, det gjorde jeg også selv (Jeg hår i 9.klass). Grunden til at man ofte føler at arbejdet mellem ens venner er godt, er fordi at man er sammen med nogle der er sjove og ja er ens venner ellers var man jo ikke venner. Men ofte kan dette bånd mellem vennerne godt skjule et meget bedre stykke arbejde med en helt anden person.

Jeg har fundet ud af at det bedste man kan gøre er faktisk at prøve og arbejde sammen med nogle helt andre end dem man ellers ville, det er også det du skriver at i bliver “tvunget” til i timerne, men hurtigt får du et overblik over hvem du passer godt sammen med og arbejder bedst med. Det er faktisk meget sjældent at det er din bedste ven som du får udarbejdet det bedste produkt med. Du kommer til at være rigtig glad for at arbejde sammen med nogle helt andre og skabe det her overblik senere hen f.eks til eksamen hvor du helt selv skal vurdere hvem du vil være sammen med, i så fald om du overhovedet vil være sammen med nogle?

Jeg håber det kan hjælpe 😉
– Bring it on!
Hilsen Dreng, 15 år.

  • Drengen med råd, Dreng, 15 år

Det er ikke altid man kan arbejde sammen med dem man ønsker, så nogengange er det nok bare en god ide at prøve at arbejde sammen med andre, når du kommer op i de højere klasser er det godt at kunne arbejde med alle, især også når du kommer ud på arbejdsmarkedet.

  • MIAAIM, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat