Gratis

anonymt

24/7

Brev

Skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det forstår jeg super godt… Jeg synes også idræt har været svært men har også en rigtig sød mor som jeg godt kan tale med hvis jeg vil om det der… prøv måske og tal med mor

  • Rikke, 12 år

Hej
Jeg forstår dig virkelig godt
Jeg havde det heler ik selv godt med og klæde om til idræt
men man har selv travlt men og tænke på om folk tænker om en
at man faktisk ikke kigger på de andre men man kigger istedet på sig selv
og der er helt sikkert også andre der har det sådan som du har det❤️
Og med skole kan jeg godt følge dig
jeg har heler ikke så meget selvtillid når det angår skolen
men du er kun 11 år
så du har massere tid til og lære mere
Håber mit svar kunne bruges😃

  • Anonym, Pige, 13 år

Har også haft sådan en periode, så jeg ved hvordan du her det. Som en 14 årig pige er jeg helt med hvad du mener og du skal vide det er helt okay at værre lidt utryg engangimellem men du skal heller ikke lade dig stop fra at lege/værre sammen med dine venner og veninder,
og nogen gange når man bare gerne vil hjem skal man også tænke på om det er det bedste for dig selv. For har selv “pjækket” RIGTIG mange gange og fandt bagefter ud af at det var en virkelig dårlig ide, det for jeg nemmelig på et tidspunkt til at føle dig udenfor fordi de andre børn fra skolen snakker om noget du ikke har været med til, men du skal heller ikke presse dig selv for meget for det kan lede til stress, angst og meget mere så prøv og hold lidt ud og se om det ikke går over og vis det ikke gør så bed om at komme hjem.
og vis du føler dig utryg med at klæde om foran alle de andre piger kan jeg godt forstå dig havde også selv problemer med det for var meget usikker på min krop fordi den var i udvikling,
så jeg plejede at skifte på toiletterne eller tage det ingen under mit tøj in til vi var færdige med idræts timen, men vil anbefale at snakke med din lærer om at du føler dig tryg med at skifte foran de andre piger og se hvad de gør noget ved det eller bare lade det ligge for tror de vil hjælpe dig med det, men ellers skrift på toiletterne eller når de andre er gået ud fra rummet.
håber det hjalp,og hel og lykke

  • Amalie, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat