Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hvis du lige er startet og ikke har så mange venner så prøv at finde nogle eller snak med din lærer måske er du lidt sky det er jeg også men prøv med et hej og så vidre der fra ved at det kan være lidt granse overskredene men prøv jeg ved at du nok skal klare det også på den nye skole vær dig selv det kommer man altid længst med og giv det lidt tid

alt held og lykke herfra

  • pige der håber kunne hjelpe, Pige, 13 år

Jeg har selv prøvet og skifte skole mange gange, og det kan altid være svært det første stykke tid, men det skal nok blive bedre. Det jeg gjorde var at se om der var andre semi-nye, som måske også havde svært ved at finde venner, som jeg kunne være sammen med.
Jeg prøvede også at være så åben og chill som muligt.
Du kunne snakke med din lærer om det, og se om i kan lave en aftale og om de kan hjælpe dig med at passe mere ind i klassen.
Og husk – det kan altid være svært i starten med nye forandringer, men sådan er det for de fleste <3

Held og lykke.

  • pige, 14 år, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat