Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej smukke
Selfølgelig er der ikke noget galt med dig! Men prøv at sige det til dine venner. Måske være sådan, “altså piger, næste gang i bliver inviteret med til en fest, vil i så ikke lige invitere mig med også? Fordi jeg vil nemlig gerne med.”
Fordi så ved de det. Det er ikke sikkert de har tænkt at du var typen der ville med til fest. Du kan måske også prøve at tage initiativ til det. Enten holde en fest hjemme hos dig selv, eller spørge om der er nogle andre der holder fest i weekenden.
Håber du kunne bruge mine råd.
Kh en pige på 14

  • Wupwuuup, Pige, 14 år

Hej pige på 15,
jeg synes du skal gå hen til de venner du stoler på og sige hvordan du har det til dem. sig til en eller flere venner at du gerne vil med til den næste fest der kommer op, spørg ( hvis du vil) hvorfor der var ingen der inviterede dig til alle de andre fester. selvfølgelig skal du ikke ændre på dig selv for andres skyld, men hvis du gerne ville tabe dig skal du gøre det for din egen skyld.

  • pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat