Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skifte skole eller?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg kan heller ikke give dig svar på hvad du skal gøre, men jeg synes, at det kunne være fedt for dig, at få nye venner på en ny skole. Du fortæller jo, at i din klasse, hvis man laver en lille fejl bliver man hurtigt dømt. Nogle gange kan de bare være en god ide at starte på en frisk.
Kh S

  • Anonymous, 14 år

Hejsa, har prøvet det en del gange efter hånden. Det hele skal nok komme til dig, du skal bare sørge for at være smilende og udadvendt. Det kan umuligt gå galt; bare vær dig selv ??

  • Anonymous, 15 år

Hej med dig! Jeg har en veninde der står i sådan ca helt samme problem som dig. Har du en eller flere rigtig gode veninder? Måske to, tre, fire jeg ved ikke hvad:D ? For altså, dine tætteste veninder er jo guld værd, og det kan tage rigtig lang tid, at få et stærkt forhold, til nogle helt nye nogen igen;) De kunne måske være en grund til at blive? Men selvfølgelig, besvarer det ikke noget, for tanken om, at der stadig er nogle trælse piger i din klasse, det hjælper ikke særligt meget, og jeg ved af egen erfaring, at de nogle gange kan ødelægge en hel dag. Men det gode ved at skifte skole er, at du kan opbygge en helt ny person. For vi tænker vel allesammen, ejjjj jeg gad godt at gøre ligesom hende, og hende og sådan – men på en ny skole, kender de dig ikke, så der kan du jo bare få “lavet” en person, som du måske bedre kan lide;) Det lød sikkert skørt, men, jeg håber virkelig at det har hjulpet dig lidt, med at beslutte dig;)

  • anonym......., 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat