Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skifte skole

Hej jeg er en pige på 11 år og går i 5 klasse jeg vil gerne skifte skole, men min mor siger at jeg ik må.

Jeg må gerne for min far, men det ligesom ik helt ham der vælger det. Mine foreldræ er nemlig skilt.

Jeg blir ik mobbet eller noget, men det virkelig en dårlig skole og jeg har ik så mange venner fra min skole jeg har mange fra andre skoler.

Hvad ska jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

hej pige på 11 år. hvis det var mig der havde det lige som dig ville jeg godt kunne forstå det måske skulle du snakke med din mor om hvorfor du godt ville skifte skole og så hvis hun ikke kunne for stå det så kan du sige det til din far og sige at han skal snakke med din mor kh pige på 10 år

  • pige på 10, Pige, 10 år

prøv at snakke med din lærer og dine venner om det. det er jo ikke din mor der skal bestemme hvilken skole du skal gå på det er jo dig der er der. prøv at tal med din mor igen og hvis hun stadig siger nej til det så prøv at tal med din fr igen så han kan tale med din morom det. håber du for lov KH EMILIE

  • EMILIE, Pige, 11 år

Jeg har selv været i den situation, og det er virkelig hårdt. Men jeg syns du skulle tage en alvorlig snak med begge dine forældre om hvorfor det er vigtigt for dig at skifte skole. Så tror jeg vel at din mor ville forstå dig bedre, hvis i tre kunne tale sammen om det. Men jeg tror at grunden til, at din mor ikke syns det er en god ide’ – kan være på grund af at man går i skole for at lærer noget, men ikke for at se vennerne-(det kan man også) men det er vigtigt for dig at følge med i klassen, men ikke bare på grund af at du gerne ville se vennerne. Men det er jo selvfølgelig op til dig.

  • Andrea, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat