Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skifte gym

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Jeg tror helt sikkert at du kan nå at skifte til en 1g stx klasse, det skal bare være snarest, helt sikkert inden grundforløbet slutter. Måske kan du også komme i en 2g’s klasse, men jeg tvivler pga af pensum.

Mvh M

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej

Ved du hvad. Hvis ikke det føles rigtigt det hhx, så synes jeg, at du skal skifte! Det er jo, som du selv siger, ikke fedt at skulle være i en klasse, hvor man ikke har det godt. Jeg synes, du skal springe ud i det og starte på stx, så du forhåbentligt kan få det bedre!! Jeg går selv på STX i 1.g, og jeg er sikker på, at du nok skal komme godt med, hvis du skifter nu:) Jeg synes, det er rigtig godt, at du lige får snakket med din studievejleder først.

Jeg håber sådan, at du finder ud af det, og at du kommer til et punkt, hvor du kan nyde din ungdom og ikke føle, at du spilder den. Så hvis det føles som det rigtige, også selvom det kan virke skræmmende, så skift!

Held og Lykke❤️

  • Anna, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat