Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg skifte skole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey Girl
Du sige at din klasse larmer meget og at du burde tage din skole mere seriøst. Jeg synes du burde flytte skole kan godt forstå at du ikke har lyst til at flytte fra dine rigtige gode veninder, jeg gik også på et tidspunkt i en meget larmende klasse og jeg lærte ikke noget, mine forældre sagde så at jeg skulle flytte skole jeg var selvfølgelig ked af at jeg skulle forlade mine virkelig gode veninder og min barndoms veninde. Men altså Jeg snakker stadig med alle mine veninder fra min gamle skole og snakker endda også stadig med min barndoms veninde og det har jeg gjort i over 10 år.

Det jeg vil sige med det hele er at det er bedre at du få en god uddannelse når du bliver ældre og at du stadig kan snakke med dine veninder og hænge ud med dem osv.

Det går langt bedre for mig i skolen nu end det gjorde i min gamle klasse og mine karaktere er blevet langt bedre end før

Men du burde nok også lige snakke med din mor om det

Held og Lykke

KH MIG

  • Anonym, Pige, 15 år

Hejsa pige på 13

Jeg har selv skiftet skole og det hjalp mig rigtig meget. Jeg synes også du skal være klar over at hvis du vælger at skifte skole mister du også det meste af det du har på din nuværende skole. Jeg skiftede skole og mistede også min bedste bedste veninde i valget. Jeg fortryder det på ingen måde nu, men gjorde den gang. Jeg synes du skal flytte skole hvis det er det du føler for. Synes også du skal tænke på om det er det værd, i forhold til dine venner og veninder. Hvis det kun er larmen der er et problem. Synes helt sikkert du skal fortælle det til din mor, hun vil kun det bedste får dig. Hun VIL HELT SIKKERT forstå dig

  • Pige, Pige, 14 år

Hey! Hvis det her skulle hjælpe står jeg i præscis samme situation det med at jeg har tætte venner men ikke har det godt med de fleste, min klasse larmer og sådan. Jeg må gerne flytte skole for mine forældre. Men de er meget grundige med at jeg ikke kan komme tilbage på den gamle skole. Først og fremmest skal du nok fortælle dine forældre hvordan du har det med skolen og at du gerne vil flytte skole. Hvis de så feks siger at du ikke må og alt muligt i den stil, syntes jeg bare du skal prøve gennem tiden at få dem til at give dig lov til at flytte skole hvis det er det du vil. Jeg forstår dig virkelig godt som i virkeligt godt! Endelig en der ved hvad jeg også føler! Jeg håber jeg kunne hjælpe lidt da jeg jo står i samme situation.

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat