Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg knytte mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år.

Jeg forstår godt, at du er forvirret og ikke ved, hvad du skal gøre.
Jeg synes, at du skal knytte nogle bånd med de piger, som går på skolen allerede, da det ikke er sikkert, at du flytter endnu, og i kan altid holde kontakt, så jeg synes ikke, at du skal give op.

– Ano, 14 år. Håber du kan bruge det til noget 🙂

  • Ano, Dreng, 14 år

Hejsa! Jeg synes du skal sige det til din lærer. Altså at du er bange for at blive venner hvis du nu skal flytte igen. Hvis du har en storesøster eller storebror kan du måske spørge dem siden de nok har/havde det ligesom dig.

  • Kgbxhkxh, Pige, 13 år

Jeg syntes du skal prøve at få nogle venner/veninder ud af det. Man ved jo aldrig om i bliver ved med at holde kontakten. Og hvis i så gør så har du jo fået en eller flere gode venner/veninder. Og hvis i ikke holder kontakten så er det jo bare sådan det er.

  • Mit råd, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat