Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg droppe min bff?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg synes det samme som “pige 13 år”. Snak med din BFF og sig hvordan du føler om det hele. At du synes det er irriterende at der er så meget drama i mellem jer, at du har haft tanker om at “droppe” hende. Der kommer ikke noget godt ud af at lyve om såden noget her. Og hvis hun ikke kan forstå dig, så må du bare droppe hende. Jeg ved godt det er meget hårdt, men du må nød til at komme videre i livet.

Håber du kan bruge det til noget
held og lykke

  • anonym, Pige, 15 år

Hej!

Jeg syntes virkelig at du skal snakke med hende, selvom det kan være svært, da hun skriver, snakke om dig på den måde. Du skal vide at venskaber kommer og går, lidt ligesom år-sæsonerne. Du kan bestemt få meget bedre end hende! – Men, virkelig, snak med hende og få det løst. Hvis hun ikke har lyst til det, så hun ikke det værd! Jeg vil væde med at du er super sød!

Jeg kan også godt forstå at du bliver så ked af det, når en du holder af, snakke grimt om dig m.m. Hvis du tvivler om hvor hun står i din vennecirkel, så tror jeg at det er bedst at hun måske ingengang er i den, indtil at hun har fået sine handlinger på plads og ved hvor ked af det hun har gjort dig.

  • Lina, Pige, 14 år

Hej jeg forstår dig 100% og kænder det mega godt fra min gamle skole. Jeg tænker ikke at du skal lade vær med at være venner med hende for så er det dig der er den onde her for hun kan vlive virkelig såret og føle sig ensom måske skulle du bare ikke kalde dig bff med hende og være sammen med fler end bare hende måske skulle du prøve at være sammen med hende og en ande efter skole alså jer tre sammen det ville nok kunne hjelpe så delte i tre noget sammen i stedet for at holde hende ude for gruppen så for i det nok bække to bedre men vis du ikke føler at du er hendes bff så være noget andet med hende måske bare klasse kermerrater

  • Victoria, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat