Brev

skal jeg droppe dem?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej med dig
kan godt se at det her er svært har selv prøvet at have det lidt på samme måde. det er problemet er der ikke længere og endte ikke med at skifte skole jeg vil bare sige at alle har problemer men det her problem er svært det kommer selvfølgelig også an på hvordan du ser livet men hvis du ikke bliver glad af de venner du har så er det ikke dine venner så er det mere bare nogle du er sammen med.

  • har prøvet det samme, Pige, 16 år

Hej pige 14 år

Prøv at tænke over alt det gode de har, fordi alle har noget godt i sig. Du kan eventuelt prøve, at være sammen med nogen alene, så de er sig selv. Prøv hele tiden at opsøge dem og spørge ind til dem, så kan det være de spørg dig igen, men hvis de ikke gør må du ikke blive alt for ked af det. Vær stærk og bare sig dem imod hvis de er for grove.

Håber det løser sig<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej,
først skal du tænke over, om der måske kan være grund til at beholde dem i dit liv. Hvis ikke du synes det, kan du prøve at skære ned på de gange, du er sammen med dem. Prøv at sige nej til alle aftaler. På et tidspunkt vil de nok forstå, at du ikke vil være sammen med dem.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat