Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dregnevenner.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey

jeg har det på præcis samme måde og jeg prøver at lystre som en halv pige og halv dreng. du skal bare være der selv og prøv at snakke med dem lidt vær dag

  • fra den bedste pige i verden, Pige, 13 år

Okay tak. Men hvad snakker du så med Dregne om. For aner ikke hvad jeg skal snakke med drenge om. De spiller for det meste basket og nogle gange fodbold men jeg er så dårligt til begge dele og hvordan kan jeg få drenges opmærksomhed og hvordan kan de lægge mærke til mig at jeg gerne ville være ligesom dem😭❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej.
Du kan måske begynde at sige hej til dem om morgenen og i fritkvarter går hen og spørge om du må være med til det de laver. Du kan måske også være mere sammen med din veninde der har mange drengevenner. I fritiden kan du gå derhen hvor drengene er, måske sammen med en veninde. Du behøver ikke være så genert. Du kan også give drengene komplimenter på deres tøj eller andet.

  • Anonym, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat