Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Savner min lære

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg ved hvordan du føler jeg går i 6 klasse og skal starte på en ny skole efter sommerferien næste år altså i 2022 Jeg har den bedste lære og kommer til at savne Hende jeg ved hvordan det her

Mit råd er at prøve og se om der er nogle lige så gode som din gamle ellers så prøv at tænke posetivt

Mvh: Pigen

  • Pige, Pige, 12 år

Forstår godt at man kan savne en person meget. Især hvis det var en man var tryg ved hvilket mange ikke er ved en helt almindelig lære. Prøv at tænke på at det var rart at have læren dengang. Tænk på hvor taknemmelig du er for personen og hvad de har gjort for dig. Men huske også, at hvis man bliver så ulykkelig over hvert eneste menneske man giver slip på, så kommer man til at bruge meget af sit liv på at græde

<3 fra Lynx

  • Lynx (er sus), Demigirl, 16 år

Jeg forstår dit savn til din lære tro mig jeg savner også min lære helt vildt. Hun var blot vores barselsvikar i 8.kl og så fik vi vores gamle lære tilbage i 9.kl.
Men min lære i 8.kl det var som om hun forstod alt og så mig for den jeg var og var den eneste der kunne få mig inderligt til at smile, så jeg blev også lidt trist på en måde da vi ikke skulle have hende mere.

Pointen er jeg sagde til mig selv at jeg blev nød til at slå det fra, jeg kan vinke sige hej og snakke med hende men ville ikke se hende hver dag mere og jeg går snart ud af skolen.
Der er ingen grund til at være trist der er så mange gode mennesker derude nogle af os finder dem så hurtigt andre gør ikke det tager tid en gang imellem men tør tårene væk og smil og hver imødekommende overfor nye lærere og nye venner, man kan ikke skrue tiden tilbage og man kan heller ikke stoppe den

jeg håber mit svar kunne hjælpe

  • HHKK, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat