Brev

Rygte for to år siden.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Forstår godt du føler det er din skyld men det er det ikke da det jo var hende der spurgte dig og ikke omvendt. Jeg synes det vigtigste er du ved sandheden også må alle de andre jo synes hvad de tror. Piger vil bare ikke have sådan noget ud så jeg forstår godt pigen at hun reagere som hun gør. Jeg synes ikke du skal tænke over det da de andre sikkert har glemt det. Jeg tror pigen vil have det godt igen hvis du skrev/sagde undskyld til hende, for så tror jeg ikke hun vil sprede rygter om dig.

Håber du kunne bruge mine råd 🙂

Hilsen 14 årig pige

  • Julie, Pige, 14 år

Hej!

nu er jeg selv pige og ved at piger er nogle sande bitches, jeg syntes at du skal tro på dig selv og stå fast.

Hvis folk ikke tro på dig så bare sig ”det bestemmer du selv, jeg har ikke sagt det og jeg er sikker på det og jeg var der” tro på dig selv. Fordi hvis du ikke sagde det, er der INGEN beviser. PS. sig evt. undskyld til pigen for at sprede rygtet, det betyder en hel del for os piger

  • anonym, Pige, 16 år

Hej,
Kender godt det du går igennem, der var selv et rygte om mig om noget jeg gjorde på en lejrskole. dog har jeg det meget bedre i dag ,og vil bare råde dig til at du skal ignorere det og sige at du ikke vil have at de nævner det (det var i hvert fald det jeg gjorde). Hvis du er helt ærlig over for dem så skal de nok forstå dig.
Mvh dreng 14

  • En Kage, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat