Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Rygning i klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg vil lige fortælle dig noget. Jeg var på lejerskole i August. Jeg snuppede fire personer i at ryge. Jeg fik så meget ros for at fortælle det, min lære sagde til mig at havde jeg ikke sagt det så ville de bare havde sluppet af sted med det. I dag, måneder efter snakker jeg rigtig godt med dem alle sammen, stadig. Jeg syntes du skal forklare din lære hvad din situration er, jeg ville syntes det ville være sejt af dig hvis du sagde det enten til din lære eller din mor eller far.
Held og lykke.
xo

  • xo, 15 år

Sig de muske til nogen en lære eller hans forældre

  • Rosie, 12 år

Hej pige! 🙂
Måske du skal sige til en lærer, at du ved der foregår noget rygning blandt jeres 5. årgang? Du kan selvfølgelig lade være med at nævne nogle navne. Hvis lærerteamet bliver opmærksomme på det, kan det være de sætter mere fokus på det. På den måde kan de forklare alle jer elever, om den risiko man tager ved at begynde at ryge. Når I har hørt om de forskellige risici, er der ikke så stor chance for at nogen af dem føler sig pressede til at gøre det 🙂

Hav en god dag, og held og lykke med det!

  • Anonymous, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat