Brev

Råd til 7 klasse?!

Hej :))

Jeg er en pige på 12 år, som skal i 7 efter sommerferien.

Vi er 3 klasser der skal slåes sammen.

Heldigvis skal jeg ikke flytte skole, det er de andre der kommer til vores skole.

Har egentlig bare brug for nogle råd!

-Både til at komme i snak med folk og få nogle venner :))

-Men også til det faglige, hvis i har nogle tips i har haft meget gavn af.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg skal også flytte skole efter ferien og jeg er også nervøs. Måske kommer vi i klasse sammen. Jeg ved ikke hvor Gode mine nye klasse kamarater er i fagene. Mit bedste råd er at være åben overfor alle. Jeg er selv særligt nervøs for nye venner for jeg har ikke fået nogle af mine ønsker om dem jeg ville i klasse med, opfyldt. Held og Lykke.

  • En nervøs, ny og spændt pige, Pige, 12 år

Hør her jeg er lige blevet færdig med 7 klasse og du skal ikke rigtig lære noget du opfrisker bare de ting du lærte i 6 så du kan bygge videre på i 8 så vis du bare høre Efter i timerne og lige laver de fleste ad dine ting så bliver det ikke noget problem

  • Anonym, Dreng, 14 år

TAAAK! og held og Lykke til dig også!

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Gode råd om Venskaber

Gode råd om at sige fra overfor en ven

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat