Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skifte skole

Hej

jeg har længe overvejet om jeg skulle skifte skole,

men har altid været bange for om jeg ville fortryde.

derfor er jeg bange, for jeg tag det forkerte valg.

grunden til jeg vil skifte, er fordi alle pigerne ikke er særlig søde

heller ingen af drengene og lærerne er mega dårlige.

har været ude med min mor, og kigge på en skole

men ved ikke hvad jeg skal gøre.

Nogen der kan hjælpe

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du ikke synes, pigerne eller drengene er søde, og du ikke rigtig har nogle venner å skolen, så synes jeg, du skal skifte.

Hvis det er, fordi du lige er begyndt på en ny skole og ikke har fået nogle gode venner endnu, synes jeg, du skal give det lidt tid.

  • Anonym

Jeg synes du skal skifte skole, fordi hvis du ikke synes du passer ind i den skole du er på nu, så bliver det nok ikke bedre at du bliver dig, og tror det kommer til at gå dig på psykisk… Har selv prøvet det før og jeg er glad for jeg skiftede skole, for ellers var jeg røget helt ned i kulkælderen… Så synes helt klart du skal skifte skole, så du ikke bliver i noget du ikke synes er fedt

Og så husk og mærk efter i maven og hvad du føler, og så gør det der er bedst for dig. Men heller gør hvad der er rigtigt end hvad der er nemt

  • S, Pige, 21 år

Hej søde
Jeg er ked af at høre du ikke har det godt på din skole jeg vil heller ikke gøre mig til dommer over hvad du skal gøre men hvis det var mig der havde stået i den situation havde jeg skiftet dårlig trivsel og ondt i maven over at komme i skole går nemlig ofte ud over ens evne til at modtage undervisning og lære nye ting du har stadig nogen år tilbage i skolen og for mig er god skoletid rigtig vigtigt skolen er den som uddanner os til fremtiden og man bruger rigtig mange timer i skole så det er vigtigt at man føler sig tilpas i sin klasse hvis du virkelig ikke kan beslutte dig synes jeg du skal lave en liste med for og imod at skifte så kan du se visuelt om der er mest godt eller skidt ved at skifte

  • H, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat