Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problemer med matematik

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg er 18 år og går i 2.g i gymnasiet. Jeg har også hele mit liv haft rigtig svært ved matematik, så jeg forstår helt sikkert hvordan du har det. Hvad der har hjulpet mig med at komme igennem der er simpelthen bare at snakke med min lære. Ofte er de meget hjælpsomme og forstående overfor hvor svært det kan være. Håber du får det bedre

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej
Snak med din lære om det så kan han/hun hjælpe dig med at forstå det bedre og hvis det er en mulighed så snak med dine forældre om det

  • N, Pige, 14 år

hej
husk bare fordi at man ikke kan forstå matematik betyder det jo ikke at man ikke god klasse kamerat/veninde håber du kan bruge det til noget.

  • to piger i 4 klasse

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat