Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problemer med klasser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ved det er hårdt, men du er NØDT til at snakke med nogen om det, ellers kommer du ingen steder. Har du ikke en lærer du kan stole på, eller måske dine forældre? De behøver jo ikke at sige det til de to piger.

  • Anonym, Pige, 8 år

Hej pige 13 år

Det lyder ikke særlig rart, men sket er sket og du bliver nød til at se frem og håbe på det bedste. Det hjælper ikke at gå og være nervøs for om der sker noget træls, du bliver nødt til at stole på dine venner og håbe på de vil dig det bedste. Dem du er tæt med kan du også fortælle dine følelser og så kan de muligvis hjælpe dig og fortælle hvordan de ser det hele.

Det skal nok gå det hele<3

  • anonym, Pige, 16 år

Jeg håber rigtigt meget du klare det og prøv og snak med en lære om det som du stoler på

  • P., Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat