Brev

Praktik ideér

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har lige været i praktik i militæret og det var virkelig hårdt og man bor langt væk hjemmefra i en uge. Så vil ikke anbefale det hvis man ikke har en man kender med. Fx var min storesøster og min fætter i praktik der sammen. De er bedste venner. Og det er ledt mere fedt en når man er alene med folk man ikke kender. Men ellers kunne du jo tage i praktik på et hospital det lyder meget spædende og det var min tvillingesøster i praktik som.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej!
Jeg havde det også sådan at jeg virkelig ikke ville stå i en butik og i det hele taget gad jeg ikke i praktik.
Jeg endte med at skrive til biblioteket, og tilbragte så min praktik uge dér. Det er godt hvis man gerne vil prøve lidt forskelligt, men det er ikke et sted hvor der sker noget hele tiden. Desuden var de rigtig flinke.
Måske kunne biblioteket være en idé?
Håber du finder noget godt 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg har også været i praktik i militæret og det er mega fedt. Du skal dog være forberedt på at der er en del flere drenge og at man skal bo på en kaserne i en uge med fremmede, men man bliver ekstremt hurtigt venner allesammen da man hænger op og ned af hinanden. Kan anbefale 10000000%
Men ellers har jeg også været i en vuggestue og det var meget hyggeligt og nemt at få den. Bare gå ind og spørg.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat