Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Praktik

Goddag andre børn.

Her om et par uger skal vi (min klasse) i praktik,

men problemet er at jeg slet ikke aner hvad jeg skal vælge…

nogle forslag?

Ps. Jeg kan godt lide teknologi, naturvidenskab og dyr.

Vh. R

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har et par ideer skønne fyr. Kan du lide at hjælpe andre mennesker? Kan du lide at gøre en forskel? Kan du lide at være der for andre. Jeg er i hvert fald sådan en tøs …. Jeg tænkte at du kunne være et eller andet ala en der er der for andre? Hvad med alle de mennesker på plejehjem? De mangler måske nogen at tale med, sådan en skøn fyr som dig…. Det kan være rart …. Tænker jeg…. Det kan være noget helt andet også… hvad interessere dig dig ? Find ud af det…. Så kommer det nok ahha

  • Sara, Pige, 14 år

Du kan tage på et form for naturhistorisk museum!

  • Anonym, 16 år

Hej
Jeg var selv i praktik i en vuggestue, men det siger nok ikke sig så meget, men det var vildt fedt og mega hyggeligt. Jeg interesser mig også for naturvidenskab og hvis jeg ikke skulle have været i praktik i vuggestuen havde jeg nok valgt og spørge en fra min familie der arbejder med noget inde for naturvidenskab om jeg må komme i praktik hos hende. Måske har du nogen fra din familie som arbejder med noget inde for det? Ellers så har jeg haft nogen veninder der har været i praktik hos en dyrlæge hvis det interesser dig? Men held og lykke og jeg håber du for en godt oplevelse i praktik 🙂

Mvh pige på 16

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat