Brev

Populær. Ikke populær?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

snak med dine venner om det, og sig til den ven der ikke gider dig mere hvad du føler. og hvis hun så siger at det er sådan hun føler om dig. så sig det til den anden veninde hvid den anden veninder siger at det er rigtigt og siger hun føler det samme så. blev ved med at være en af de populær piger.

  • YB, Pige, 15 år

Hvis det er nogle barndoms venner som du elsker meget højt, er det en god ide at holde fast i dem, popularitet fører kun ud i drama efter min mening.

  • Anonym, Pige, 13 år

hej søde.
jeg kan godt forstå hvordan du har det, da jeg selv har stået i samme situation…
du kan prøve at tænke over om det virkelig er så vigtigt at blive populær, og om det er det værd at vælge dine venner fra for?

jeg var så dum at vælge mine venner fra, de havde altid været gode overfor mig og rare men de var lidt “kiksede” så når jeg var sammen med dem, gad de andre fra klassen ikke at være sammen med mig. jeg valgte mine venner fra og jeg blev så populær, jeg fortrød det meget, da jeg savnede at være sammen med dem. der kom meget drama og jeg fik mange fake vennner.. men det skal lige siges at jeg har det altså også rigtig godt nu, og jeg har fået mange nye venner. og jeg er stadig sammen med mine “gamle” venner, bare ikke lige så tit.

så, spørg dig selv om hvad der er vigtigst for dig, og om du vil beholde dine venner nu, eller få mange fake venner som populær..
du kan jo også altid være sammen med dine venner, du behøver jo slet ikke at vælge dem fra, du kan bare snakke lidt mindre til dem, oppe i skolen så de andre fra din klasse også kan “komme til”

husk at være dig selv, og du skal ikke ændre dig for nogen.

  • anonym:), Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat