Brev

Populær eller upopulær?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14.
Jeg synes ikke du skal gå op i popularitet, altså jeg synes du skal gøre det som DU har lyst til. Hvis du helst vil være sammen med de piger som er lidt upopulære så gør du det, og bare være ligeglad med hvad de andre tænker.
Men hvis du heller vil være sammen med de andre så gør du det ❤️ Husk og gør hvad du har lyst til.

Du kan måske spørger om de vil med over til de andre og spille gris og hvis de siger nej kan du sige “okay men jeg vil altså godt lige være med til gris” eller sådan noget ❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

At være populær er ikke så sejt men forstår også at det måske ikke er det eneste du tænker på men hvis dine veninder holder af dig og ville gøre noget for at dit frikvarter bliver godt så må du sige til dem at du vil spille gris selvom de måske bliver sure

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej, først synes jeg du skal vide at du slet ikke behøver være populær for at have det sjovt, have mange venner og være glad. Men hvis du vil være med til gris for sjovs skyld/for at blive tættere med nogen skal du selvfølgelig have lov til det! Jeg forstår ikke helt hvorfor din ven skulle blive sur over at du gerne vil spille det. Tal med hende om det og sig at du bare gerne vil prøve at være med og at hun jo også kan være med. Hvis ikke kan hun jo være sammen med hende den anden. Synes ikke hun har ret til at blive sur hvis du gerne vil prøve at spille gris, og især ikke hvis du også tilbyder hende at være med. Men husk ikke at glem hende for meget! Husk at om 2 år er det helt lige meget hvem der var populær, for til den tid er du lige kommet ud af niende og skal et nyt sted hen fx efterskole eller gym, og der kan du være lige hvem du vil!

  • Lækkermus, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguiden – eVejledning

Ring, chat, SMS eller email til eVejledningen og få hjælp til, hvilken uddannelse du skal vælge.

Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat