Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

piger i min klasse går op i tøj hjælp

hej jeg er en pige på 11år

og der er nogen i min klasse

der går op i deres tøj

føler de nogen gange bestemmer over mig

over hvad jeg må købe

jeg bliver meget ked af det mange gange

og vil grene sige hvordan jeg har det nogen gange

men kan ikke få noget ud af min mund

jeg ville gerne hva hjelp har inde

på det her bornetelefon for jers hjelp .

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg syntes helt klart at du skal sige det til dem for det er ikke rart at føle at nogen bestemmer over en og i sidste ende er det jo bare tøj. Gå i det du bedst kan lide og ik lyt på de andre. Måske har de ik lagt mærke til at du syntes at de bestemmer så hvis du siger det kan det være de tænker sig mere om.

Håber at det går godt og jeg ved du kan hilsen mig❤️❤️

  • N, Pige, 14 år

Hej det må virkelig ikke være fedt og virkelig ikke sødt af dine “venner”. Næste gang du får den følelse skal du bare fortælle sanheden, om det bliver ked af det , sure eller irreteret er næsten lige meget så længe du kommer du med din mening og får det bedre <3

  • H, Pige, 13 år

Sødeste sødeste skat. Hør… uanset hvad for noget tøj du gør i er det helt vildt okay! I er så unge… du skal ikke tænke på at være perfekt og ligne alt det andre ser ud til at være for uanset hvad du tage på er du lige som du skal være. Jeg kan godt forstå dig søde skat men i dag lever vi bare i det her samfund hvor alle skal være perfekte og se ud på en bestemt måde og det er forkert for uanset hvad er du perfekt som du er. – så HEY… gå i lige det du vil for du er smuk lige præcis som du er lillemusen

  • Sara

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat