Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pigen der ik har det godt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Det lyder ikke særligt fedt, og jeg kan godt sætte mig ind i dit problem.
Hvis du vælger at skifte skole, synes jeg ikke du skal gå rundt og bekymre dig om hvad din klasse mon vil sige til det.
Mange af dine klassekammerater er sikkert slet ikke klar over hvordan du har det.
Og hvis de bliver sure over det, bliver du jo bare bekræftet i at det var godt at du flyttede, da man skal acceptere hinanden, og de (hvis de altså bliver sure) jo ikke har accepteret dit valg.
Angående det om du skal flytte skole eller ej, synes jeg du skal tænke grundigt over om det er det du vil, og hvis du ender med at beslutte at det er det du vil, så skal du stole på dig selv, og ikke bekymre dig om hvad de andre siger. Du kan også prøve (hvis du altså ikke allerede har det) at snakke med din lærer, om de tanker du har dig om at skifte skole.
Jeg håber du får det godt igen, og ikke skal sidde og være ked af det vær dag.

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg er ked af at høre hvordan du har haft det. Med den måde du fortæller der virker skoleskift som en fin ide. Jeg tror ikke dine venner vil glemme dig. Hvis skolen ligger langt væk så er der en chance for at et venskab bliver svært, men hvis i kæmper for at opretholde venskabende, så bør det gå. Husk at du vil få nye venner på den nye skole, bare forsøg at være med og ikke trække sig væk, selvom det kan være meget svært

  • Anonym, Pige, 14 år

jeg havde det på samme måde på min gamle skole, så jeg forstår dig godt. Det der hjalp mig, var at skifte skole. jeg ved godt at det er hårdt at falde ind og alt det, men tror det ville hjælpe dig så sindssygt meget. Du har ikke fortjent at være ked af det i skolen, for jeg er sikker på du er en fantastisk person. jeg håber du kan lide den anden skole du prøver, men husk at lytte til din mavefornemmelse.
Held og lykke

  • kh S, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat