Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pige på 14

Jeg har det ikke så godt i skolen.

Jeg bliver mobbet.

Jeg har ikke fortalt det til mine forældre.

Men jeg har brug for hjælp til at stoppe.

Jeg vil nemlig ikke skifte skole

for der er også nogen gode ting.😭😭.

Please hjælp….

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej ven<3

Jeg synes virkelig det er så tragisk når nogen bliver mobbet, det gør så ondt inden i mig når jeg ser eller hører om det, du skal bare vide at uanset hvad de driller med, så er det i hvert fald ikke dig der er noget galt med tværtimod, så er det dem der mobber der burde tænke sig om en ekstra gang, det er vigtigt for mig at sige, at du er helt perfekt, og der er intet galt med dig! Ingen fortjener at blive behandlet på den måde!

Jeg synes virkelig det er så trist at du ikke har fået fortalt det til dine forældre, men jeg håber virkelig bare, at du har nogen at snakke om det med, ingen skal stå alene med sådan noget! Der er virkelig ingen skam i at blive mobbet, det er ikke dig der fremstår svagt, det er dem der mobber der gør det. Det er dig der er den psykisk stærk, fordi det er dig der går og høre på det pis hele tiden. Så på den måde skal du ikke være bange for at sige det til dine forældre.

Jeg ville ønske jeg havde svaret på hvordan man stopper mobning, men det ved jeg virkelig ikke, jeg ville ønske jeg bare kunne bede dig om at lukke ørene, men selvfølgelig er det svart når det rammer så hårdt, jeg håber virkelig for dig at du får det sagt til nogen voksne og at de så kan tage sig af det.

Du skal ikke finde dig i det og husk DET ER ALDRIG AT VÆRE SVAG HVIS MAN BEDER OM HJÆLP!

hel og lykke til dig og husk uanset hvad er jeg helt sikker på at du er en helt fin person, dig er der intet galt med!

<3 <3 <3

Kh pigen der virkelig synes det er uretfærdigt!

  • N#, Pige, 17 år

Ej hvor er det uretfærdigt og tarveligt!
Hvis det er svært for dig at tale med dine forældre kan du evt. prøve at tale med din lærer. De vil helt sikkert gerne hjælpe – Det er jo deres job at sørge for alle i klassen har det godt. Så kan du måske få hjælp til at sige det, eller få dem til at skrive. Hvis du har en tæt relation i dit liv – Søskende, kusine, veninde osv. så prøv at tal med dem. DER ER INGEN SKAM I AT BLIVE MOBBET. For husk det siger 100 gange mere om dem end om dig<333

Held og lykke, og kærlighed din vej<33

  • Anonym, Pige, 16 år

Tak for jeres støtte. Jeg sætter virkelig pris på at i prøver at hjælpe. Jeg har fået sådan en på skolen der snakker med mig v’er uge og det hjælper lidt at sige det til nogen..

  • Pige på 14, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat