Brev

Ord

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,

Jeg kan sagtens forstå, det kan være hårdt for dig, når andre kalder dig ting og sager – og joker omkring menstruation osv.

Men jeg kan fortælle, at drengene – især – i den alder i befinder jer i kan være irriterende og lignende, deres sprogbrug bliver vildere, de siger nogle ubehagelige ting, men det er mest af alt ikke for at ramme nogle personer. Det er fordi, de synes det er spændende, at snakke dette nye sprog og omkring menstruation eller lignende.

Hvis det er så trættende og du/i ikke gider hører på drengene mere ville jeg anbefale, at i tager en snak med drengene omkring det, hvis i føler jer trygge ved det. Ellers synes jeg, at i skal tage kontakt til jeres klasselærer som kan indkalde resten af klassen til en klassestime, hvor i kan få det snakket igennem – også med en voksen. Håber det lykkedes jer, at finde ud af, hvad I gør.

  • Simon, Dreng, 18 år

Drengene i din klasse lyder ret så meget som drenge er i den alder, kan godt selv huske det, pludselig havde man ikke andet en piger i hovedet. Jeg havde et crush på en pige da vi var 13 og det viste jeg ved at jeg begyndte at hive hende hårdt i håret når jeg kunne komme til det. Ja ja dumt, I know, men man var jo ikke klogere….

  • F, Dreng, 19 år

De joker bare

  • Dreng, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat