Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onlineskole i corona tiden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mit bedste råd er at snakke med dine bekendte og ja det er måske pinligt at spørge din lærer men det kan hjælpe dig til at komme videre. Trust me jeg har været i samme situation og det hjalp mig at snakke med folk og spørge din lærer om hjælp. Du kan eventuelt skrive til ham privat så de andre ikke ved det. Hilsen du ved hvem <3

  • Anonym, Pige, 12 år

jeg synes at du skulle snakke med nogle veninder i din klasse, så kunne i snakke om opgaver hvis en ikke forstod den. Håber at du finder en løsning på det🥰

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige
Selvom det er pinligt så spørg. Det er okay alle har noget de har svært ved. Hvis du ikke vil spørge læreren så kan dine veninder måske hjælpe dig. Godt du taler med din mor, bliv ved med det. Hvis du ikke mener det hjælper så prøv selv at sige det til din lærer (jeg ved godt det kan være nervepirrende) men det hjælper. Håber du finder en god løsning.

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat