Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Øv svømning!

Hej:)

Jeg skal have svømning snart.

Men mit problem er at jeg ikke kan svømme særlig godt. Jeg kan svømme lidt men det ikke særlig meget. Alle fra min klasse kan svømme rigtig godt.

Svømmelærerene er mega mega mega sure og jeg er bange for at blive ydmyget.

Fra den dårlige til at svømme!

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Kan godt forstå du er bange for at blive ydmyget, og det hjælper heller ikke helt på at lærern er mega sur.

Men man skal ikke tænke på hvad andre folk tænker om en, om man kan finde ud af det eller ej. Har den samme følse en smule, til nogle idrætstimer. Hvor jeg ser folk siger “Ej jeg er mega dårlig til det” og ser på dem og tænker det er du ikke. Man får selv en smule præsentations angst, men man skal bare gøre det. Uden at tænke på hvad folk tænker om det, tro mig.
Det kan godt være du ikke er den bedste til svømme, men du er skam god til andre ting. Hvor de [måske] føler sig mega usikker på det, fordi de ikke er de bedste til det. Man kan ikke være god til alt ting!

  • Fra C, 15 år

Jeg skal have svømning lige efter juleferie og glæder mig ik. Jeg gider bare ik at drengene skal se mig i badedragt ikke et kønt syn

  • Rådgiveren, Pige, 10 år

Jeg er heller ikke den bedste svømmer og i min klasse bliver jeg drillet med det, jeg lærte først at svømme som 10/11 år gammel. Jeg er så bange for at svømme i havet og i det dybe bassin. Men bare tænk “jeg er som jeg er og jeg er fantastisk!” Min kusine siger altid hvis nogle driller hende “i Don’t give a fuck” (sry for sproget)

Men vær ligeglad med hvad andre tænker om dig! Jeg syntes du skal sige til dine lære fra din skole (eller skrive til dem) at du har ret svært ved at svømme, så dine lære ved det. Så kan de jo sige det videre til dine sure svømmerlære! Håber der er andre der kan bruge dette svar og dig der skrev brevet!

  • Pige, 12 år, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat