Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nye klasser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg syntes du skal flytte skole😀
det er jo ikke de sammen mennsker
i den klasse du komme i hvis du flytter😉

  • Maja, Pige, 12 år

Hej

Jeg prøvede det selv sidste år med klasser men syntes du skal prøve og give noget tid før du flytter skole personligt var det bedste for mig at komme i en anden klasse. Du skal huske på du nok kender nogle i den nye klasse, men hvis du skifter skole kender du nok ik rigtigt nogle. Vi har også nogle zoner i frikvartererne det er lidt træls at fx mit tilfælde at jeg ik rigtigt taler med dem jeg gik i klasse med før men jeg har fået nogle gode venner hen over tiden. Skift efter et halvt år til et år så du når og lære dem lidt at kende ligesom der er to fra min klasse som gør nu.

  • Emma, Pige, 14 år

Hej, det lyder virkelig ikke som en sjov situation du er kommet i… Du kunne måske prøve og snakke med dine lærer eller forældre om det og se hvis de kan gøre noget så du måske kan skifte klasse. Hvis dine lærer siger nej til at du kan skifte klasse så kan du godt vente i lidt tid. Også få dine forældre til at få dig skiftet men sige at grunden er du ikke trives i stedet for at sige du ikke er kommet i klasse med dine venner, fordi skolen og lærerne har pligt til at sørge for du trives godt… men husk hvis du beslutter dig og skifte skole er det jo også en HELT ny start hvilket jo faktisk også kan være svært

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat