Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nye eller gamle skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år!
Jeg har også selv en form for autisme og skal måske på specialskole. For mig har jeg meget svært ved det sociale og ville nærmest hellere have have hjemmeskole ligesom i corona karantænen.
Så for mig ville jeg hellere alt andet end normal skole, men det kommer jo an på hvordan du har det. Så prøv at tænke på hvorfor du skiftede skole til at starte med og i hele taget hvordan du havde det der. Jeg synes at det ville være en god ide med en fordele og ulemper – liste som en anden allerede har forslået.
Hvis du virkelig gerne vil ind på din gamle skole så tror jeg ikke du skal være så bekymret for hvad de andre tænker, du kan jo eventuelt bede læreren om at tage en snak med dem. Det kan også være at du kan give det med at finde venner et sidste forsøg.
Det kan måske også være at du har misforstået de andre angående det med at de virker uinteresserede i andre mennesker. Jeg har selv svært ved ansigtsudtryk og kommer tit til at se meget ligeglad/sur uden at jeg egentlig er det. Men hvis du er sikker på at de ikke er interesserede i at blive venner, kunne du måske starte til en fritidsaktivitet som du synes er interessant. Angående din mor så synes jeg at du skal sige det til hende igen og gøre det klart at du gerne ville have venner.
Jeg synes også lige at du skal vide at specielskoler kan være ret svære at komme ind på, så tænk dig godt om inden, det vigtigste er at du får det godt.

Så held og lykke! ❤

  • UwU, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat