Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny skole (er pisse nervøs)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg skal også gå i klasse med andre. Da deres skole også kun går op til 6 klasse. Jeg syntes bare at du skal prøve at snakke med dem, og så skal du nok lære dem at kende. Jeg har selv prøvet at flytte skole to gange, så forstår godt hvorfor du er nervøs.

  • En pige, Pige, 13 år

Hej pige på 13
Har selv prøvet fuldstændig det samme. Jeg var også virkelig bange for at være alene. Jeg syntes du skal prøve at være åben over for andre venskaber, og prøve ar tale sammen med de andre i din nye klasse. Hvis du fx kun taler med din veninde kan det godt være at når hun så får andre veninde,så kan du godt føle dig lidt udenfor. Du skal overhovedet ikke være bange for at de andre ikke kan lide dig. Hvis bare du er åben og er dig selv så tror jeg det kommer af sig selv.
Håber det hjælper <3

  • Anonym, Pige, 13 år

Prøv bare og snakke med nogle og så kan det jo være at du bliver venner med dem

  • S, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat