Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny skole

Hey.

Jeg skal starte på en ny skole

og gå i klassen med en dreng som jeg hader.

Han er den dummeste og mest idiotiske dreng jeg kender.

Havd kan jeg gøre for at få det bedst muligt??

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej du.
selvom der går en dreng i den klasse du skal starte i som du ikke bryder dig om skal du huske at man er som regel 20+ elever i en klasse og at du på ingen måde er tvunget til at blive bedste venner med ham. Nu siger du ikke så meget om hvad ham gør siden han ikke lige er din favorit, men husk at du kan ikke kontrollere hvad han gør men du kan kontrollere hvad du selv gør. Så selvom man ikke bryder sig om nogle så prøv så godt muligt bare at være den voksne og ignorere ham og put dit fokus i at få nogle gode venner/veninder. jeg havde også nogle klassekamerater på et tidspunkt jeg ikke ligefrem var fan af, men som årene faktisk gik er vi i dag ret gode venner. Så prøv at ligge det lidt til side og som sagt lig dit fokus i at lære de andre andre kende!
kh. en pige som selv også har prøvet at skifte skole.

  • mig, Pige, 15 år

Hej pige på 13
Prøv at se om du kan blive venner med ham, snak lidt til ham indimellem og hvis han ignorere dig så få det bedste ud af det med de andre, ellers kan du bare huske på at du ikke behøver at snakke med ham.🙂

  • D.V.F.B.T., Pige, 12 år

Man kan ikke være venner med alle, det kan man bare ikke! Hvis han siger noget grimt til dig så ignorér ham, hvis du bliver sur og siger tilbage vil han syndes det er sjovt at drille dig. Hvis du bliver sat i gruppe med ham eller noget andet så sige kun ting til ham som kun er nødvendigt…

  • Kaya, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat