Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny klasse

Hej

Jeg er en pige

der lige er flyttet,

min nuværende skole

ligger ca. 20-25 min væk

fra der jeg er flyttet.

Jeg vil gerne skifte skole

så det kan være nemmere

men er bange for

jeg ingen venner får.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år jeg kan godt forstå at det er svært at for venner på din nye skole men prøve og gå hen til din nye lære og gå hen og spørg om de vi hjælpe med finde nogen og være sammen med håber du kan bruge min råd

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej pige, jeg skiftede skole engang men det var spcieal skole så der er en lidt anden opmærksomhed, men jeg har mange venner sommer skiftet skole hvor det bare har været helt normal folkeskole. Og når man er ny får man jo en del opmærksomhed fordi man er mere interesant, forstår godt at du er bange/nervøs og det er også noget helt nyt man skal så tænker man jo en del over det. Men måske bare tag det hele stille og roligt og forsøg hvis folk spørger ind til dig så også spørge ind til dem

  • Vil gerne hjælpe alle, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat