Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny dreng i klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Jeg synes bare at lærne skal have fået talt med ham og hans forældre, jeg synes da også at det lyder lidt mærkeligt når han er da ny og gør alle de her ting. Jeg synes ikke du skal være bange for han for jeg tror bare at man skal inorer ham og hvis nu det er du ikke kan og alle de andre ikke kan ja så må lærene tage en alvorlig samtale med ham så det ikke kommer til at gerntage igen.
Mvh R 7. Klasse 😢
JEG ER VIRKELIG KED AF AT HØRE DET HER DER SKER, MEN JEG HÅBER DER SKER EN ANDRING

  • R, Pige, 14 år

Hej
Jeg syndes du skal sige det til din lære så kan han/hun snakke med ham ❤️

  • Pigen der vil hjælpe, Pige, 12 år

Jeg tror de fleste har gået i klasse med en de ikke kunne lide. Det har jeg også en dreng gik i min klasse i et par uger hvorefter han blev smidt ud for dårlig opførsel. Han kaldte blandt andet min tvillingesøster for luder og andre piger i min klasse. Bare fordi de kunne lide at gå i crop top og snakke om drenge osv og det er der intet galt i. Lærene blev heldigvis enige om at smide ham ud og så kom han i en specialklasse. Vi var også flere i min klasse der brokkede os over ham.

Jeg synes du skal gøre det samme altså gøre dine lærere opmærksomme på at han er træls 😁

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat